Wil je graag een werk van mij in je bezit hebben? Al het werk dat hier te zien is, is te koop. Van ieder werk worden twintig exclusieve prints gemaakt op aluminium dibond. Museumkwaliteit. Inclusief ophang frame. Stuur me een email yoyophotoart@gmail.com , dan neem ik neem contact met je op. Je kan me ook bellen op (+31) 06-1945.21.86. Zodra je betaald hebt, via bank overschrijving of paypal, wordt het kunstwerk gedrukt en zorgvuldig ingepakt naar je verzonden. Met een certificaat van echtheid.

 

All the works on show on this site are for sale. They are printed on alu dibond, the material that is used in musea and gallaries. In a limited edtition of 20. Included is an aluminium hanging frame. And of course a certificate. Buying is easy. Send me an email yoyophotoart@gmail.com and I will contact you as soon as possible. Or call me (+31) 6-1945.21.86.  When I recieved your payment through paypal the work will be printed within a few days and send to you, carefully wrapped.

 

meike aan de muur